lauantai 23. helmikuuta 2013

iHerb tilaus saapui





  
Tilasin iHerb:ltä lisäravinteita 12.2.2013 ja ne olivat noudettavissa lähipostista 22.2.2013. Mielestäni toimitusaika oli kohtuullisen nopea ja tuotteet oli pakattu esimerkillisen hyvin pahvilaatikkoon. Tulen kertomaan Teille näistä tuotteista lisää kokemuksen karttuessa. Joka tapauksessa iHerb:ltä tilaus onnistui mutkattomasti, eikä tuotteiden hintakaan päätä huimaa, varsinkin kun sain 10 dollarin ensitilaajan alennuksen, jonka myös sinä voit saada käyttämällä tilauksesi yhteydessä ensitilaajan alennuskoodia DWZ630

Lähtökohtaisesti itse olen sitä mieltä, että monipuolinen ruokavalio on kaiken perusta ja suhtaudun varsin skeptisesti lisäravinteisiin. Kaikki lisäravinteet eivät kuitenkaan ole pelkkää puoskarointia, sillä on myös ravintolisiä joita voidaan käyttää ihan perustellusti. Totuuden nimissä kuitenkin aika pienestä osasta lisäravinteista on vahvaa tieteellistä näyttöä, että niistä olisi terveyden kannalta hyötyä. Yleensä tuotteiden mainostekstit ovat yliampuvia ja myös lisäravinteisiin pätee vanha totuus ”jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin se ei yleensä ole sitä”. 

 Lisäravinteiden osaltakin siis kannattaa käyttää tervettä järkeä, kun harkitsette niiden käyttöä. Tarvittaessa apua lisäravinteiden osalta askarruttaviin kysymyksiin voitte kysyä lähi apteekkinne henkilökunnalta, ravitsemusterapeuteilta tai lääkäreiltänne. Miksi minä skeptisesti lisäravinteisiin suhtautuvani sitten tilasin niitä itselleni – Olen aina ollut kiinnostunut lisäravinteiden hyödyllisyydestä ja halunnut omakohtaisesti kokeilla saanko niistä mitään ylimääräistä hyötyä. Lisäravinteiksi olen pyrkinyt valitsemaan sellaisia, joista on jo olemassa jonkinlaista tieteellistä näyttöä niiden hyödyllisyydestä terveydelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti